חשד לנזק שורשי כרוני קל בc7-t1

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/08/2018 | 15:30 | מאת: מור לוי

מה זה אומר נזק שורשי כרוני קל בc7-t1? והאם אפשרי לטפל בכך? ומה זה אומר cts קל דו"צ?

למור ערב טוב, *CTS=תסמונת מחילת שרש כף היד:מעבר עצבים לא חפשי בין האמה לבין כף היד במחילה מוצרת .חוסר המרווח החפשי למעבר העצב גורם לפגיעה בתפקודו.. טעון ייעוץ מומחה לכף יד. *נזק שרשי כרוני=תפקוד לא תקין של עצב, שאיננו כרוך בהרס פעיל שלו,אלא בנזק לא חדש,בחומרה קלה בגובה המתואר מדובר על המעבר הצווארי מתני טעון ייעוץ עי נוירולוג מומחה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה