ציסטה בבלוטת אצטרובל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/08/2018 | 00:22 | מאת: שושנה

בת 30 סובלת מכאבי ראש וכאב בצד אחד של הגוף ( מראש עד גפיים) , התעלפויות חוזרות עם חולשה בצד אחד של הגוף . לפני התעלפות היה שיבוש ראיה, וראית נקודות בעיניים המליץ הרופא בבית חולים יעוץ רופא עניים בנוסף לבדיקת mri ומעקב אצל רופא ניורולוג. בבדיקת mri התגלה ציסטה בבלוטת האיצטרובל 11 מ"מ .ציסטה פנאלית רציתי לברר מה הטיפול בציסטה ?( ניקוז, תרופה , כרורגי )?

בוקר טוב שושנה, *הממצא המתואר כציסטה כלל איננו מסביר את תלונותיך. *יש להמשיך בירור מאבחן נוירולוגי לסיבתן. *הוא איננו טעון טפול כלשהוא בשלב זה. *מומלץ MRI עוקב בעוד 6-12 חדש: אם אין שינוי-לא טעון כל טיפול בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה