הידוצפלוס ואיטיות...

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/10/2017 | 20:51 | מאת: הידרוצפלוס

ד"ר אוריאל ולד שלום רב , שמי אלין אני בת 22 נולדתי פגית בשבוע 30 בעקבות מצוקה עוברית היה דימום במוח עברתי ניקורים מותניים כי נצפה הידוצפלוס עוד בפגייה . בגיל 8 חודשים עברתי ניתוח לכנסת דלף הניתוח הזדהם והוחלף דלף חדש. מאז אני איתו יש לי פרפרמזיס ספסטי ברגליים , קשה לי ללכת יש לי חמש בליטות דיסקים מותניים אני מקבלת זירקות . וסובלת מפיברומיאלגיה . אני מקבלת קצבת נכות והייתי בשיקום מקצועי ושם מצאו שיש לי תפקוד של 40% כלומר איטיות אני ממש איטית (הייתי במכון להתפתחות הילד במשך 6 שנים) והשאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לאיטיות כי זה מתסכל שלוקח לי המון זמן לעשות דברים או שלוקח לי זמן להבין בלימודים עד שאני מבינה את החומר הכל הולך לי באופן איטי . אודה לך על תשובתך.

הנושא בתחום התמחות נוירולוגית-שיקומית: מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה