כאבי ראש לאחר ניתוח נגע בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/08/2017 | 08:44 | מאת: דליה

לפני 3 שנים עברתי הוצא נגע גרמי בצד שמאל של הראש שנמצאה כגרורה של סרטן שד עברתי מספר הקרנות. לפני כחודש עשיתי סיטי ראש שנמצא תקין לגמרי בדיקות דם תקינות - ולשאלתי יש לי כאבי ראש כבר מספר ימים ואני קצת מודאגת

בקר טוב, לא בהכרח ראוי לדאגה : אם הדמיית ה-CT כללה הזרקת חמר ניגוד לוריד והיתה תקינה-סביר שאין המדובר במחלה גידולית מומלצת בדיקת נוירולוג. בברכה

28/08/2017 | 16:33 | מאת: דליה

אכן היה חומר ניגודי ,התשובה שלך קצת מרגיעה , נאמר לי בזמנו שלאחר ניתוח ראש יהיו תמיד כאבים והאם למזג האויר יש גם השפעה דומיננתי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה