פענוח MRI מוח עקב כאבי ראש ופרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/08/2017 | 21:05 | מאת: קרינה

הלכתי לעשות MRI עקר רמת פרולקטין מעט גבוהה וכאבי ראש חוזרים. הממצאים היו: אוכף בגדר הנורמה. הודגם אזור סגלגל תת אינסולרי ימני של הארכת זמני הרפייה. אורכו 6 מ"מ. הוא אינו קולט חומר ניגוד. PELLUCIDUM, SEPTUM CAVUM וריאנט אנטומי. פרט לכך בגדר הנורמה. מומלץ MRI ברזולוציה גבוהה לממצא המתואר להמשך אפיונו. אפשר הסבר ופירוש למה שכתבו לי?

בקר טוב,הממצא המתואר בקוטר 6מ״מ איננו ברור וטעון מעקב MRI באיכות רזולוציה גבוהה יותר כל השאר חסר משמעות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה