פזילה לאחר ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/08/2017 | 23:00 | מאת: רונה

שלום רב, אני בת 54,עברתי לפני כחמישה שבועות ניתוח להסרת מנינגיומה ליד עצב הראייה ולאחר שבוע ניתוח לתיקון דליפה.. הביופסיה תקינה, גידול שפיר. מאז אני רואה ראייה כפולה כמו פאזל מפוזר..המנתח הפנה אותי רק בעוד 3 חודשים לבדיקת נוירואפטלמולוגית וגם היא אישרה שעליי להגיע רק במועד זה. האמת שאני מודאגת. האם להמתין ולקוות שהראייה תסתדר עד אז? אולי בכל אופן עליי להיבדק לפני כן? סובלת מלחץ בראש וכאבים מידי פעם-האם זה תקין ? בתודה מראש

בקר טוב רונה, תחושת לחץ בראש וכאבים מידי פעם-סבירים לאחר הניתוח כפל ראייה ו"פזילה" יתכנו מיותר ממיקור עצבי יחיד ולכן נדרשת בדיקתך לאבחון. המומחה המתאים-נוירואופטלמולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה