לחץ בגרון, נימולות בידיים, כובד ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/08/2017 | 09:49 | מאת: לחץ בגרון, נימולות בידיים, כובד ראש

שלום, מזה כשלוש שנים אני סובל, לסרוגין, מתחושות גופניות מאד לא נעימות. התחושות עשויות להימשך ברציפות שעות וימים. לעיתים הן נעלמות לימים ספורים. הן מתרחשות בדרך כלל כאשר אינני עסוק או מרוכז. הן כוללות לחץ בגרון (לא חוסר אויר), ראש כבד, נימולות באצבעות הידיים, מעט טשטוש ראיה, ותחושה כללית של חולשה. במשך שלוש השנים הללו נבדקו האפשרויות הפיזיולוגיות של לב, עיכול, לחץ דם וכו' ונמצאו תקינים. נותרו, להבנתי, נוירולוגיה ופסיכיאטריה... ומכאן באה פנייתי. מצפה לעצתכם?? תודה

שלום, בהנחה שנבדקת עי רופא פנימי לאחרונה,ואם לא כדאי שתבדק מומלצת עתה בדיקת נוירולוג: ניתוב מאבחן עפ"י התרשמותו היה והבירור הנוירולוגי תקין מומלץ ייעוץ מאבחן פסיכיאטרי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה