נוירוכירוגיה בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/01/2017 | 23:30 | מאת: לאה

בעקבות בירור מסיבת עיכוב התפתחותי ולאחר בדיקת MRI לילד בן 7 חודשים קיבלנו תוצאה של 1.הטונזילים הצרבלריים מחודדים ובעמדה נמוכה ב C1 בהתאמה לכיארי 1 לא ניכר סירינקס בחוט העליון אשר נכלל בבדיקה מבנה מצופף גם של שאר הציסרנות בגומה האחורית 2.לא ניכרת הפרעה למרקם המוחי,לא הודגמה הפרעת מיגרציה 3.אין רואים תהליך תופס מקום או סימני הידרוצפלוס אשמח לקבל חוות דעת לגבי הממצא ומה סוג הטיפול תודה

בקר טוב לאה, הממצא-מולד: CHIARI MALFORMATION מומלץ עתה ייעוץ ובדיקה עי נוירוכירורג ילדים. יש לשלול ממצא נמוך יותר לאורך חוט השדרה בהדמייה משלימה עיון המומחה בהדמייה הקיימת המתוארת בפנייתך יתרום לבחירת סוג הטפול הנדרש: שמרני?ניתוחי ? בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה