לחצים בחזה מזה כשלושה שבועות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/04/2017 | 14:28 | מאת: אבי

לפני כחצי שנה בעקבות כאבים בחזה נשלחתי לבצע אקו סטרס במאמץ שיצא תקין ועכשיו הכאבים חזרו שוב מזה כשלושה שבועות ביצעתי אקג פעמיים שהאחרון אתמול ויצא תקין כמו כן אני בשלבי גמילה מסיגריות משום שיש לי במשפחה עבר של אירוע לב אבא שלי עבר בגיל 44 אני בן 37 רזה ldl 129 ldh55 וnhdl 140 כמו כן אני אדם חרדתי מאוד איזה עוד בירור אני צריך לעשות כי זה אותם כאבים מלפני חצי שנה הם פשוט לא מרפים אומנם זה כאבים נסבלים הם מוקרנים גם ליד שמאל ומתגברים בעת תנועה של הזרוע כמו כן ידוע על דלקת כרונית אקוטית בקיבה

16/04/2017 | 19:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. הפסקת עישון הכרחית וטוב שאתה במהלך גמילה. יש לעשות כל מאמץ להפסקת עישון. מבחינת שומני דם לא לגמרי ברור לדעתי חל ביבלולב מסויים - מה הערכים - כולטרול ldl, כולסטרול hdl, כולסטרול כללי ו- tg - טריגליצרידים. ניתן לבצע הערכה חזורתף לשמל במבחן מאמץ, ך בד בבד רצוי לבצע הערכה גסטרואנטרולוגית כולל גסטרוסקופיה ושלילת זיהום ל- hp הליקובטקר פילורי. בברכה, דר׳ דדשב

20/05/2017 | 04:50 | מאת: student

על איזה בלבול אתה מדבר, דוקטור? ה ldl 129, ה hdl 55, הטריגליצרידים גבוליים, 140. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה