דופק מהיר ודוסטינקס....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/01/2017 | 23:18 | מאת: מיטל

שלום, הת 27. יש לי לעיתים קרובות דופק מהיר בלי סיבה. כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות חוץ מההערה על הדופק המהיר (אקג, אקו לב, מבחן מאמץ, הולטר לב 24 שעות). זה מפריע לי ביום יום (חוויתי חולשה קיצונית עד כדי נפילה כבר 3 פעמים, שזה לא נעים) אבל השלמתי עם זה שאין מה לעשות, ככה הקרדיולוג אמר. במהלך הבירור שלחו אותי גם לנוירולוג. ביצעתי סיטי ראש וראו בעין אקסופתלמוס אז הפנו אותי לאנדוקרינולוג שיבדוק בלוטת תריס. מבחינת הנוירולוג הוא התרשם שאין לי בעיה. מפה לשם, בדיקות דם הראו פרולקטין גבוה (תריס תקין כולל tsi) ביצעתי mri ויש לי מיקרואדנומה בגודל 5 מ"מ. הרופא הביא לי לקחת דוסטינקס פעם בשבוע. בשישי האחרון לקחתי בפעם הראשונה ואחרי כמה דקות הרגשתי סחרחורות, ראיה כפולה ודופק מהיר... זה נמשך כמה דקות ארוכות. האם יש קשר לכדורים האלה? האם להפסיק לקחת אותם? או שפשוט מדובר בעוד עליה רגילה אצלי בדופק? תודה

21/01/2017 | 16:23 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מציע לגשת עם כל החומר לקרדיולוג על מנת לסיים בירור ולתת המלצות ברורות באשר לצורך בהמשך טיפול או בירור נוסף. יש לקת בחשבון נושא אנדוקריני שברקע והפשעתו אפשריתעל פרמטרים של דופק וכו׳. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה