פעילות גופנית והשפעותיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/01/2019 | 16:45 | מאת: משה

דוקטור שלום פעילות גופנית ככול שתיהיה: ריצה,הליכה,שחייה וכו' במה היא תורמת לבריאות הגוף ? ללב ? לדם ? מה זה עושה לגוף ? ואיך זה בידיוק עוזר לגוף האדם ליהות בריא יותר? כי בהרבה מקומות שאני שומע אומרים שהיא תורמת לגוף האדם ללב, תודה מראש על התשובה

משה שלום, לא ניתן להגזים בחשיבותה של פעילות גופנית ותרומתה לבריאות בכל מצב ובכל גיל. השפעות הפעילות הגופנית מגווונות והן כוללות בין היתר שמירה על משקל גוף תקין, שימור טווחי תנועה, חיזוק מערכת השרירים והשלד, איזון לחץ דם, ערכי סוכר, שיפור מצב הרוח ועוד ועוד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים