פיסורה כרונית לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

09/01/2020 | 17:16 | מאת: קלרה

שלום דר יש לי פיסורה כרונית לוקחת נורמלקס לעצירות כרונית שגורמת לי לשלשולים לכן הפיסורה לא מתרפאת קבלתי טריאלון לא עוזר רטרוגסיק לא יכולה כי מוריד לי לחץ דם מה עוד ניתן לעשות אין טעם לנתח כי יש לי בעיות עיכול זה יחזור

הבסיס הוא אכן לטפל ולאזן את מערכת העיכול. אם לא מצליחה אזי טיפול בפיסורה - משחות וכו. אם לא עוזר אזי ניתוח או הזרקת בוטוקס.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה