דחוף בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/05/2012 | 17:20 | מאת: בתאל

שלום ד"ר בת 23 מחזורים לא סדירים בין 29-59 יום. אחרי 2 הריונות ספונטניים שבסופם היו הפלות בשבועות קטנים..(5-7) החודש טופלתי באיקקלומין 2 ביום למשך 5 ימים מהיום החמישי למחזור. ולאחר 5 ימים מסיום האיקקלומין קיבלתי זריקה ששמה פרגניל 5000 ואמרו לי שאחרי 36 שעות ממועד ההזרקה אמור להתקיים ביוץ. מס' ימים לאחר מכן חשתי בכאבים עזים בבתן התחתונה ודחיפות במתן שתן שנורא זרב וכן הרגשות מציקות בתוך הפתח של הנרתיק. נעשה לי תרבית שתן URINE-CULTURE >10E6 CFU/ML ESCHERICHIA COLI 0.00 MIC SENSITIVITY ESBL NEG - AUGMENTIN 4 S AMPICILLIN\SULB >=32 R CEFORAL 8 S CECLOR DERIVED S CIPROGIS <=0.25 S ZINNAT 4 S CEFOXITIN <=4 S CEFTRIAXONE <=1 S NITROFURAN <=16 S GENTAMYCIN <=1 S IMIPENEM <=1 S OFLOXACIN <=0.25 S PIPERACILLIN >=128 R RESPRIM >=320 R SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL +3 NITRITE +2 PH (URINE) 5.50 PROTEINE UR 10.00 MG/DL +- GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES 0.03 MG/DL +- SEDIMENT BACTERIA ++ EPITHEL-CELLS + LEUKOCYTES שדות מלאים קיבלתי טיפול זינט 250 2 ביום למשך 5ימים. וכתוב בעלון לצרכן שאישה שבהריון או שמתכננת הריון אסור לה להישתמש ללא יעוץ עם הרופא. האם זה מסוכן?? ומה אתה ממליץ לי לעשות??? אשמח לתשובה. בתאל

לקריאה נוספת והעמקה

הטיפול מתאים, והוא בכל מקרה יסתיים לפני התקופה הקריטית מבחינה הריון ותרופות בהצלחה, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:shlomi@dr-cohen.co.il web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים