סרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/10/2015 | 02:06 | מאת: ח.ח

בת 52 סרטן שד גרורתי הר טו 2 פיש שלילי אסטרוגן חיובי פרוגרסטרון שלילי במאי 2015 PET יצא תקין CT טוטל במח יצא נגעים היפרדנסיים MRI מח ברמבם נגעים עם האדרה 7-8 נגעים גרורות מאנגיאליות הנחת עבודה MRI מח חוזר ספטמבר ללא שינוי כרגע ללא סימפטומים אומרים לי הקרנה כלל מוחית מחפשת בנרות ללא עד עכשיו ללא הצלחה טיפול כימי שיעזור לי עדיין אשה צעירה רותה לחיות או להמליץ על בדיקה מולקולרית שיעזור בטיפול אופטימלי אבקש את עזרתכם בדחיםות

13/10/2015 | 08:48 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, אני בהחלט מבינה את המצוקה והחרדה בה את נמצאת ומחפשת מזור. ללא קשר למענה רפואי, אני מקווה שאת מקבלת גם תמיכה נפשית שתעזור לך להתמודד עם המחלה והשלכותיה. שאלת שאלה זו מספר פעמים וד"ר בן דוד שהיא מומחית לקרינה השיבה לך עליה ב-29.9 באם תרצי לשוחח עם אחת המתנדבות של "אחת מתשע" ולקבל תמיכה רגשית, את מוזמנת לפנות לטלפון 036021717. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד