כאבים בצד ימין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/03/2014 | 13:34 | מאת: נעמה

בנובמבר 2012 עברתי ניתוח לפרוסקופיה בעקבות גופיף צהוב פרוץ, היה לי דימום פנימי וקיבלתי 2 מנות דם. לפני חצי שנה, קצת יותר אפילו הייתה לי כלמידה, שתיתי שבוע אנטיביוטיקה, לאחר מכן עשיתי בדיקת שתן לכלמידה ויצאה תקינה. בדיקת פאפ תקינה.בדיקות דם למחלות מין תקינות. היו לי קונדילומות אחרי טיפול בלייזר נעלמו. לאחר מכן עקב דימומים חזקים עברתי בירור אצל המטולוג וגילו לי מחסור בפקטור 7. לפני חודש כאבים חזקים במתן שתן, ודימום וגינלי שבוע לאחר ווסת, הגעתי למוקד מכבי הרופא אמר שזה כנראה דלקת רשם לי טיפול של אנטיביוטיקה עשיתי תרבית שתן יצאה תקין למרות זאת שתיתי את האנטיביוטקה ללא שיפור לאחר שבוע הגעתי למיון כאבים חזקים בצד ימין של הבטן צרמורות בחילות וקושי במתן שתן, בקושי מצליחה להתפנות, הביאו לי עירוי אנטיביוטי ועוד אנטיביוטיקה של ציפרוקס לא שתיתי את האנטיביוטיקה,כי תרבית תקינה!! הלכתי לאורולוג עקב חשש לאבנים בכליות, עשיתי סיטי רנטגן ואולטרסאונד נמצאו 2 אבנים קטנות בכליה השמאלית, האורולוג אמר שאין שום קשר לתופעות והכאבים שיש לי, לפני שבועיים התחילו לי שלשולים במשך שבוע, ואז פסקו, הצואה לא תקינה הריח חריף, כאבים בבטן, צמרמורות, גרפסים,גזים בבטן, חולשה, בחילות חזקות מאוד , לאחר התייעצות עם רופאת משפחה קיבלתי הפנייה לבדיקת גסטרו ורופא נשים, לא הפסקתי ללכת בגלל שאתמול נהיו התקפים חזקים של כאב בצד ימין הגעתי שוב למיון עברתי בדיקת אולטסאונד במחלקת נשים וההבחנה שקיבלתי זה שיש לי דלקת באגן, חזרתי הביתה הלכתי לישון התעוררתי רועדת בחילה סחרחורת ושוב שלשול חריף. הטיפול שרשמו לי במיון זה ציפרודקס ומטרוג'יל במשך 14 יום. אשמח לקבל את דעתך לכל התופעות שיש לי, זה לא הגיוני שכל פעם יש משהו אחר וכל רופא נותן אבחנה בלי לבדוק באמת מה הבעיה, לא יודעת מה לעשות, האם להתחיל את הטיפול?

מורכב מדי לאבחון אינטרנטי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה