ציקונג וסרטן גרורתי בשלד

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/12/2005 | 15:18 | מאת: רונית

אובחנה אצלי גרורה בחוליה צוארית. האם הצי קונג מתאים למצב זה?? פלדנקרייז למשל הרע את מצבי........ אני שמעתי על הצי קונג אבל אשמח אם תפנה אותי לאינפורמציה נוספת. אגב האם זה קבוצתי?? יחידני??

22/12/2005 | 16:55 | מאת: אמיר

אני מיעץ לך לפנות לאבנר שילה www.healcancer.co.il. מטפל בג'ין שין ודמיון מודרך. הבריא מסרטן.

22/12/2005 | 21:38 | מאת: בעלת נסיון

אמי שהיתה חולת סרטן השתתפה בשיעורי צ'י קונג מיוחדים לחולי סרטן שהועברו על ידי סיני הראל שמתמחה ככל הבנתי בטיפול בצ'י קונג בחולי סרטן . עד כמה שידוע לי סיני הראל מכהן כמורה ראשי לצ'י קונג במכללת וינגייט ואולי שם ניתן לאתר אותו מקווה שעזרתי במשהו והכי חשוב החלמה מהירה

23/12/2005 | 08:39 | מאת: אמיר

תרגילי צ'י קונג להתמודדות עם סרטן שהועברו ע"י Guo Lin. אישה שחלתה בסרטן מפושט והחלימה. הבנתי שהתרגול שלה מאוד נפוץ בסין ובסינגפור בקרב חולי סרטן אבל אין לי מושג אם מלמדים בארץ.

שלום רונית ! קיימיים אימוני צ'י קונג יחודיים לחולי סרטן .בארץ אני מכיר שלושה מטפלי צ'י קונג המתמחים בעבודה עם חולי סרטן כאשר הבכיר שבינהם הוא סיני הראל כפי שכבר גולשת המתכנה כאן " בעלת ניסיון" הגיבה וכתבה לך . (סיני הראל הוא מנהל את ביה"ס להכשרת מורי צ'י קונג בוינגייט ומכללת ברושים ) . באופן עקרוני ניתן להתאמן בקבוצה (יש לזה הרבה יתרונות ) ,ניתן להתאמן באימוניים פרטניים וניתן לשלב . לשאלות נוספות את מוזמנת לעלות אותן כאן או למייל הפרטי שלי (תלחצי על התמונה משמאל) . החלמה מהירה , ושיהיה רק טוב !

01/01/2006 | 23:30 | מאת: שוש

שלום רונית, שיעורי צ'י קונג לחולי סרטן מתקיימים ב- WELLNESS בגבעתיים, שהינה אגודה המסייעת לחולי סרטן ובני משפחותיהם. את השיעורים מעביר מזה ארבע שנים סיני הראל, המרכז גם את לימודי מגמת הצ'י קונג בוינגייט ובמכללת ברושים שליד אוניברסיטת תל-אביב. החלמה מהירה שוש

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה