שיקום תנועה לאחר ניתוח להחלפת ירך

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/07/2013 | 16:18 | מאת: דליה

סבי בן 78 לאחר ניתוח להחלפת ירך לפני חודש וחצי אדם פעיל שמעוניין בהדרכה בסגנון של שיטה טיפולית בתנועה לשפר את ההליכה. מעוניינת בחוו"ד בנושא.

שלום - בקשות לטיפול תנועה טיפולית משקמת אחרי ניתוח מסוג כזה הם נפוצות מאד. א. הם מותנים בסיום הטיפול המשקם של בית חולים. ב. טיפול בתנועה מובנה ומותאם יעיל מאד לשיקום מיומנות הליכה ויציבה. ניתן לשלב עם שימוש בהליכון . בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה