יציבה ושיווי משקל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/05/2013 | 07:52 | מאת: לומייה ד.

אני מתעניינת בתרגילי תנועה לאשה בת 67 אחרי אירוע מוחי קל לעזור לה עם בעיה של שיתוק קל בצד שמאל ונטייה לאבד את השיווי משקל. היכן אפשר לקבל המלצה לכך ?

שלום ניתן לתרגל את הפורמט הטיפולי המתייחס לאנך מרכז הכובד המשקף יציבה מאוזנת. במסגרת האימון התנועתי, המתרגל מתמודד עם חוסר שיווי המשקל וניסיונות האיזון שלו להשגת יציבה מאוזנת. בהתאם למקרה הפרטי של כל מטופל/ת מרכיבים את תוכנית התירגול. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה