תנועה משקמת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/05/2013 | 20:38 | מאת: לוליאן לוי

שאלתי נוגעת לכך שאני אחרי ניתוח להחלפת ירך ברגל שמאל. הנני בן 76 סובל מהשמנה. לעולם לא עשיתי פעילות ספורט אבל עכשיו בגלל מצבי אני מנסה לבדוק אפשרות לביצוע ספורט. המליצו לי לפנות לתחום של תנועה רכה והאם לדעתך במצבי כשאני עם קב או לחילופין נתמך בהליכון אני יכול ומסוגל לבצע פעילות ספורט.

שלום- בהנחה שסיימת את ההליך השיקומי אחרי הניתוח אתה יכול לשלב גם שיטת תנועה טיפולית לבחירתך. בחלק מהשיטות ניתן לתרגל גם בישיבה גם בתנועה בשילוב הליכון. חשוב מאד להניע אבל בצורה מושכלת ומקצועית. אוכל להמליץ לך על מורים ומטפלים מקצועיים מביני ענין בתנועה באזור מגוריך במייל [email protected] החלמה ובריאות - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה