סדנת Taiji Shen Gong עם ג'ינג לי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/11/2012 | 11:03 | מאת: אוהד קדם

שלום לגרשון ולמשתתפי הפורום טאי צ'י שן גונג היא סדרת צ'י קונג שמקורה במסורת העתיקה של טאי צ'י צ'ואן. התרגול כולל שלושה חלקים: שמיים אדם ואדמה. תרגול שלושת החלקים יכול להביא את האדם להרמוניה עם הטבע, ובכך לשפר את הבריאות, לחזק את זרימת האנרגיה בגוף, ולחזק את השן – המודעות ומצב הרוח. תרגול ייחודי זה מגשר בין עולם הצ'י קונג ועולם הטאי צ'י בתרגול אחד, יפהפה ועמוק, ולכן מתאים גם למי שמתעניין בצ'י קונג וגם למי שמתעניין בטאי צ'י. ב 21-22.12 תגיע לישראל המורה ג'ינג לי ותעביר סדנא מרוכזת על הסדרה. זו הזדמנות למי שרוצה ללמוד צ'י קונג, ללמוד סדרה יפה ומעניינת בלימוד מרוכז. מומלץ לראות את הוידאו שבקישור כדי להתרשם מהסדרה ומהמורה. http://www.qigong.co.il/workshop%20jing%2012.2012.html כל טוב ולהתראות אוהד קדם

נראה ונקרא מעניין. חבל שאין אפשרות לצרף כאן לינק חי עם קישור ישיר. המלצתי : שווה להעתיק אותו ולצפות. בהצלחה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה