פגיעה בסרעפת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/10/2012 | 07:03 | מאת: דיויד ר.

למנהל הפורום קראתי את המאמר שלך בנושא סרעפת. ברצוני לדעת אם טיפול בתנועה יכול לסייע לשיקום פגיעת סרעפת לאחר תאונת דרכים.

שלום - בלי להתייחס למקרה הפרטי שאתה מציין, ניתן לטפל בסרעפת בסגנון התנועתי שאני מלמד ומטפל בעיקר על ידי תרגילי נשימה ותרגילים תנועתיים להפעלת בית החזה ומערכת הנשימה בברכה- גרשון קום מרכז את הקורס תנועה טיפולית בוינגייט במכללה האקדמית

06/11/2012 | 06:42 | מאת: דיויד ר.

תודה עבור תשובתך. שלחתי לך לדוא"ל עוד פרטים ואשמח לתשובתך. בתודה דיויד

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה