השלמה לטיפולי דיקור ושיאצו

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/08/2012 | 18:14 | מאת: אני

היי אני מטפלת בדיקור ושיאצו מזה 10 שנים ומחפשת לאחרונה להתמחות בשיטה נוספת אשמח להמלצות בתחום התנועה הטיפולית תודה מראש

שלום- בהחלט מומלץ לגבות את הטיפול הדיקור / שיאצו בטיפול תנועתי. סגנונות הצ'י קונג מבוססים על עקרונות הרפואה הסינית , הדו-יין ושיטות נוספות (טאי צ'י, קונגפו) שמקורן ממהמזרח. חשוב לאתר את המורה המתאים ואת סגנון התנועה המתאים. סגנון התנועה שין סן דו הנלמד בקורס תנועה טיפולית בוינגייט במכללה, מומלץ אף הוא בהיותו סגנון בעל תובנות לתפקודי שלד גוף ותובונות התואמות את עקרונות הרפואה הסינית. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה