שיקום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/05/2012 | 07:00 | מאת: שואל

עברתי ניתוח לקיצור קיבה ומתחיל חיים חדשים מכל הבחינות.כיום גילי הוא 68 ומעולם לא עסקתי בספורט או בפעילות גופנית. אני מחפש משהו בתחום הטיפול התנועתי כי אני יוצא מנקודת הנחה שזה תחום תנועה מעודן לפי הבנתי המעטה בנושא.האם ממליץ, או המלצות לכיוון אחר בתחום.תודה אפרים

שלום- תנועה טיפולית בסגנון Shin-Sen-Do מציעה למתרגל מגוון רחב של תרגילי תנועה במקצבים ומנחים שונים מסונכרנים עם תרגילי נשימה עמוקה. המוטוריקה היא טבעית ופשוטה ויחד עם זאת משפיעה מאד לטובה על המתרגל בהתאם לייעדי התרגול. מתאים מאד לאנשים עם פרופיל כפי שאתה מצגי בשאלתך. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

29/05/2012 | 07:02 | מאת: שואל

חזרתי מחופשה מחו"ל ושמחתי לראות את תשובתך ואת כל הפרטים ששלחת לי. תודה אפרים

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה