התמצאות במרחב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/04/2012 | 10:37 | מאת: אב לילד בן 11

אודה לך אם תסביר לי מה המשמעות של התמצאות במרחב בטיפול בתנועה. עד כמה שיעורי קרטה או לחלופין כדורסל קבוצתי לילד בן 11 יכולים לעזור בענין של התמצאות במרחב.

שלום- התמצאות במרחב בטיפול תנועתי מתייחסת לשלשוה דברים: א. המצב הפיזי של האדם ביחס למרחב : עליה, ירידה, ושאר הפרמטרים ביחס למרחב. ב. המצב המנטאלי של האדם במרחב :מידת יציבה,מידת הנוכחות ביחס למרחב. ג. הבנת יכולת תפקידי אברי הגוף במרחב: כל איבר בנפרד ומספר איברים ביחד. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה