פחד קהל וביישנות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

11/03/2012 | 07:43 | מאת: Yael F.

סובלת מפחד קהל וביישנות נסיתי כבר הכל ושום דבר לא עוזר לי באמת.חברה המליצה לי לפנות להתייעות בפורום כאן. אשמח לחוות דעתך

12/03/2012 | 10:35 | מאת: עדי טכורש

בוקר טוב לך, מאד מזדהה עם מצוקתך. עד לפני חמש שנים, הייתי באותו המקום. בושה, הסמקה וחוסר יכולת לעמוד מול קהל. כיום אני מורה ומטפלת בצ'יקונג , מעבירה סדנאות למאות אנשים, עם התרגשות קלה בלבד. הצ'יקונג מלמד לשחרר ולוותר על המחסומים שמעכבים אותנו ביומיום. ממליצה בחום לחפש קבוצה עם מורה מומלץ, ולהתחיל לתרגל צ'יקונג. אם תרצי לשוחח איתי אשמח לייעץ ולעזור. 054-2500860 יום נפלא, עדי

שלום יעל הפורמט הטיפולי לתסמינים שאת מעלה מבוסס בעיקר על תרגול תנועתי (בסגנון Shin-Sen-Do) של נוכחות במרחב ותרגילי נשימה לאזן מצב סטרטס.הדברים מתורגלים בצורה מובנית וממשוב המטופלים הם בהחלט ממשיים ומוכחים את עצמם ברגעי אמת. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה