שיקום לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

16/01/2011 | 07:45 | מאת: רוביק

היי. קראתי את המאמר שלך על תפקודי שלד גוף והתחברתי אליו כי אני ניפגעתי בתאונת דרכים עם פגיעה באזור החזה עם קשיי נשימה .כיום אני כבר בבית ללא חיבור למכשיר הנשמה אבל עם טיפוליפיזיותרפיה באשפוז יום. המליצו לי על יוגה או על משהו סולידי אחר מתורת המזרח כדי לעבוד על נשימות ולהתחיל לעבוד על הנעת הגוף בצורה מסודרת. מה דעתך ?

שלום- סליחה על התשובה המאוחרת. בשיטת התנועה הטיפולית שהפורום עוסק בה ושאני מלמד אותה גם בקורס תנועה טיפולית במכללת וינגייט, הנשימות נתפסות כמרכיב חשוב בתנועה הטיפולית. לענינך הפרטי : יש לראות בנשימות עמוקות המתבצעות על פי פרוצדורה מסויימת שיש ללמוד אותה - כמניעה את מכלול מערכת בית החזה כולל את מערכת הנשימה. לשאלות נוספות וייעוץ אתה מוזמן- גרשון קום [email protected] רכז קורס תנועה טיפולית במכללת וינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה