הצעת עבודה - תנועה טיפולית (צ'י קונג, יוגה)

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום - הצעת עבודה בתחום התנועה הטיפולית: צ'י קונג, יוגה וכו' כמו בשש או שבע הפעמים הקודמות אם אני לא טועה, גם הפעם הפורום מתגייס להציע הצעת עבודה למורה בתחום התנועה הטיפולית (צ'י קונג , יוגה טיפולית וכו') הפעם מדובר בעבודה באזור המרכז עם קשישים - מתפקדים הגרים בדיור מוגן. התבקשתי והסכמתי שלא למטרות טובת - הנאה להיות המגייס . את הטובים והראויים שבין הפונים לטעמי אני אפנה הלאה. הנייד שלי : 05.44.66.5678 להתראות

23/11/2010 | 07:52 | מאת: בוריס מוינגייט

גרשון כל הכבוד על מה שאתה עושה לקדם את הציקונג בארץ. לא רואה אתזה אצל אחרים . אומרים גם שהקורס שלך בוינגייט הולך חזק מקווה לראות אותך אצלינו.נדבר בצהריים ביי

תודה בוריס על המילים החמות :) נפגש מחר כבר לארוחת צהריים. להתראות

אני שמח שהפורום סייע גם הפעם בזיווג מורה לקבוצה;וזה התבצע בפרק זמן קצר יחסית . שיהיה רק טוב לכולנו :)

24/11/2010 | 21:59 | מאת: רוני

הי גרשון, לא לפרסום כמובן!

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה