אימון ותירגול בשלבי הריון מתקדמים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

19/05/2010 | 11:51 | מאת: רמי ושרון

אישתי בסוף חודש רביעי להריונה והתחילה עכשיו ללמוד בקאנטרי פעם עד פעמיים בשבוע טאיי צ'י וצ'יגונג.זה יכול לתרום במשהו או שזה מיותר לאשה בחודש החמישי להריונה.

שלום- לגבי אימון צ'י קונג , אם אין בעיה רפואית כלשהי או אם האימון לא גורם לבעיות ותחושות לא נעימות (לחץ ,בחילות וכו') אז מומלץ להתאמן תמיד .אימון מושכל והגיוני. (המחמירים יאמרו שיש להמנע מתרגילי אלמנט מתכת שמאופויינים באקט של דחיסה כלפי מטה ,בזמן ההריון). לגבי טאי צ'י : תלוי באופי האימון. בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה