שיווי משקל אחרי ורטיגו ויראלי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

26/01/2010 | 19:35 | מאת: חנה

אני מחפשת קבוצה או מורה פרטי לאימון תנועה מיוחד ליציבה ושיווי משקל לאימי שהיא בת 68 שסבלה בזמן האחרון מורטיגו בגלל זיהום באוזן שמאל. היא טופלה תרופתית והרופאה הבטיחה שהיא תחזור באופן טבעי לשמירה על שיווי משקל ויציבה עצמאית.זה חזר אבל לא מספיק.מה ההמלצה ?

שלום - א. ממליץ להמשיך ולהיות במעקב רפואי ולא למהר לסגור את המיקרה. ב. על פי הסטטיסיטקה אין מוחלטות של חזרת שיווי משקל אחרי פגיעה זיהומית באוזן (לאוזן הפנימית יש קשר לענין שיווי משקל) . ג. ניתן לקבל שיעורים בצ'י קונג טיפולי לטיפוח יציבה ושיפור שיווי משקל . (בקלינקה הטיפולית שלי זה היבט טיפולי מבוקש יחסית). ניתן גם לפנות לקופת החולים לקבלת טיפול פיזיותרפיה לצורך ענין זה ; אם כי טיפול פיזותרפיה הוא שונה מבחינת השיטה והגישה לטיפול תנועתי בשיטת צ'י קונג. בברכה - גרשון קום http://www.youtube.com/user/GershonKum#p/a/u/0/ZlZk1qsEfyE

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה