טיפול תנועתי - דכאון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/10/2009 | 07:49 | מאת: דורית ר.

רוצה לקבל חוו"ד לגבי טיפול בתנועה עבור בחור בשנות ה-28 עם דכאון קל במקום טיפול תרופתי.

שלום - לתפיסתי , טיפול בתנועה לדכאון זה פתרון אינטלגינטי ויעיל . קיים מערך טיפולי יעיל וחוויתי לענין זה שעיקרו בדרך כלל הנעת והעלאת אנרגיה. לגבי ענין החלפת הטיפול האלטרנטיבי בטיפול תרופתי-כל מקרה לגופו. לפעמים זה אפשרי ולפעמים לא . תלוי ברמת הדכאון ובמאפייני האישיות של המטופל וכמובן בדעתו של הרופא המטפל. לשאלות מפורטות יותר אפשר לפנות אלי בדוא"ל או בטלפון (תעכברו על השם שלי בכחול). בברכה - גרשון קום

31/10/2009 | 19:35 | מאת: אסף טנא

לפעמים ממש ניתן לראות איך במהלך מפגש צ'י קונג משתנה מצב הרוח ונכנס גל של אנרגיה חיובית לגוף בנוסף זה ידוע שפעילות גופנית תורמת לשיפור מצב הרוח הכללי בצ'י קונג גם קיים תירגול החיוך הפנימי שגם יכול לתרום לשיפור האנרגיה החיובית בגוף. אם מדובר בדיכאון אז מומלץ יהיה להוסיף עבודה של מודעות עמוקה. אסף טנא

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה