חוג אומנות לחימה טיפולי באזור גבעתיים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/07/2009 | 23:07 | מאת: נורית

גרשון שלום, אני אמא לילד בן 13.5, ADHD, עם מסורבלות מוטורית וקשיים בויסות. האם מכיר חוג כמצויין בכותרת, באזור גבעתיים? תודה, נורית

שלום - א. בארץ נושא אמנויות לחימה באורינטציה טיפולית לצערי לא נפוץ . ב. יחד עם זאת לאמנויות הלחימה יש עוצמות אדירות משלהן לטפל ולאזן פיזית , מנטלית , נפשית את המתרגלים. האתגר , הוא לחפש את דמות המורה המתאים , שמסגול להדריך ולהורות בצורה נכונה ובונה ; וכן לחפש את השיטה המתאימה לנתוני בנך. (לכל שיטה מאפיני אימון ותירגול משלה). ג. בעבר השתתף כאן בפורום מורה המתמחה בקראטה טיפולי העונה לשם "דורון קראטה טיפולי". התרשמתי שהוא מורה מבין ענין. נסי לאתר אותו ולהתייעץ גם איתו. לשאלות נוספות אשמח . בהצלחה :) גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה