ספרים ?

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/06/2009 | 08:56 | מאת: קרין אלעד

אני ארצה לקבל המלצות לספרות על מרידיאנים והשפעות של תנועה עליהם בעברית וספרות ברמה שתתאים למי שלא באה מהתחום . מודה מראש

01/07/2009 | 11:57 | מאת: ד.ש

שיזוטו מסונגה, תרגילי מרידיאנים, הוצאת אסטרולוג צ'י קונג, ל.ו.קרניץ הוצאת אור עם אפשר גם: טאו שיאצו, ריוקיו אנדו, צביקה קליסר ומייקל כריסטיני, הוצאת אגם עיסוי תאילנדי, ביאטריס אברהם, הוצאת אסטרולוג

שלום קרין אלעד - בנוסף להמלצות של הגולש ד.ש הנה עוד תוספת לספרים מומלצים בעברית - לבקשתך : המלצה ראשונה: אנטומיה טופוגרפית / ד"ר עופר רז .ניתן להשיג בחנויות ציוד לטיפול אלטרנטיבי. המלצה נוספת: צובו . Katsusuke Serizawa . המלצה אחרונה (קרה עד פושרת לייט ) ספר הדו – אין . Michio Kushi. שאולי מספר פרקים ממנו יסייעו לך. אני חוזר ומחזק את ההמלצה של ד.ש לגבי הספר: תרגילי מרידיאנים .ספרו של : Shizuto Masunaga שלדעתי ראוי לפרס והוקרה . כל מי שמתרגל את תורתו בוודאי חש את התמורה המשמעותית של תרגיליו. בהזדמנות זו אחזור על דעתי שלימוד לבד מספרים לא מספיק. מיצאי את המורה המתאים בכדי להבין כמו שצריך את הנושא הזה. בהצלחה -גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה