לשפר עמידה והליכה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/06/2009 | 18:25 | מאת: Ziva

אני כיום בת 64 , מורה בפנסיה מסתכלת במראה ולא מרוצה בעיקר מצורת עמידה שפופה והליכה שניראית כאילו החלק העליון של הגוף ניסחב כלפי מטה .אין לי בעיות של מחלות שיכולות להשפיע אלא כינראה הזנחה ואי תשומת לב לאורך השנים. שתי שאלותיי הם 1) אם "צ'י קונג טיפול בתנועה" כמו שכתוב למעלה יכול לסדר אותי קצת מבחינת הופעה ומראה. 2) האם בגילי לא מאוחר מידי.

שלום – אימון צ'י קונג לא רק שמעלה את המודעות האישית ליציבה ותפקודי גוף , אלא אף משפר אותם. לצןרך כך לא ממליץ על צ'י קונג רוחני אלא מומלץ להתאמן באחד מסגנונות הצ'י קונג הפיזיים שכשמם כן הם: סגנונות אימון ותירגול המפעילים את שלד הגוף לצד היבטיים אנרגטיים. כמו כן חשוב למצוא את המורה המתאים- שמבין דבר וחצי בענייני יציבה ושלד גוף ושמסוגל להנחות את האימון בהתאם, מתוך הבנה. בהצלחה (הפאפרצ'י כבר אורבים לך :) ) – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה