צ'י קונג בצפון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

09/03/2009 | 17:31 | מאת: שי

שלום יש לי תזוזה מינמלית של חוליה בצוואר ואובחנתי כבעל מתח שרירי גבוה באיזור הכתפיים והצוואר אורטופד המליץעל פילאיטיס האם גם צ'י קונג יכול לעזור לי ואם כן איפה יש באיזור חיפה או העמקים תודה

10/03/2009 | 13:42 | מאת: מירי

באיזור חיפה מלמד שלמה בונומו וכובי סידיס. צ'י קונג יכול לעזור תנועת הצ'י קונג נעשית בהרפיה והתנועה איטית. חג פורים שמח אשמח לעזור מירי.

10/03/2009 | 13:53 | מאת: פנינה מתוק

שי, המגמה להכשרת מורים לצ' קונג בוינגייט מציעה מורים מוכשרים בכל רחבי הארץ.צור קשר וינתן לך ידע מדויק לרצונך. בהצלחה

10/03/2009 | 13:58 | מאת: פנינה מתוק

לבקשתך,מדריכת צ'י קונג בצפון- רותי פורת

שלום שי א. הניסיון האישי שלי כמורה וכמטפל מלמד אותי שתירגול צ'י קונג בהחלט עשוי לסייע בבעיות גב בצורה אפקטיבית . אם כי אני לא יכול להתייחס לענינך האישי שלך כי חסרים הרבה פרטים בהודעתך. ב. קיימים מספר סגנונות צ'י קונג .אני ממליץ על אימון צ'י קונג תנועתי. בסגנון הצ'י קונג שאני מתרגל ומלמד , אחד העקרוונת הוא הפעלת מכסימום מיפרקי גוף בביצוע תנועת צ'י קונג , כך שבתום התירגול המיפרקים כולם חוו תנועה מרעננת ומועילה. ג. הקבוצה הצפונית ביותר שלי היא בכרכור ליד פרדס חנה (לא בחיפה ולא בעמקים) ובכל זאת אתה מוזמן. ד. לקריאה על קשרי הגומלין בין בעיות גב לסגנון הצ'י קונג שלי תוכל לקרוא בקישור המצורף : http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1395,xPG-12,m-Doctors,a-Forums.html#16799_16776 בריאות - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה