צ'י קונג טיפולי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

09/03/2009 | 15:37 | מאת: גל לוי

גרשון או מי שיודע אני מחפש ספרות בעברית בנושא צ'י קונג טיפולי .עד עכשיו לא מצאתי .אם יש המלצות לספרים בעברית אז אני ירצה לקבל. תודה גל לוי [email protected]

10/03/2009 | 13:38 | מאת: מירי

שלום גל ממליצה להיכנס לאתר צ'י קונג ווינגיט ישנם מאמרים של סיני הראל בנושא צ'י קונג טיפולי וספר של קנת' כהן הספר באנגלית.

10/03/2009 | 13:42 | מאת: פנינה מתוק

הי,גל.להלן כמה ספרים לבקשתך: טיפוח הבריאות דרך צ'י קונג-מחבר פרופ' ג'יאו גו רוי. טאי צ'י צ'ואן-מחבר זנג פוקסינג צ'י קונג- מחבר ל.ו. קרני תרגילי מרידיאנים- מחבר שיזוטו מסונגה עם כל זאת, אני ממליצה לך להצטרף לקבוצה מתרגלת.תרגול צ'י קונג נרכש באמצעות חווית התנועה וממנה ההבנה.... מאחלת לך הנאה ובריאות שלמה.

שלום גל לוי - ספרות בעברית בנושא צ'י קונג טיפולי ברמה גבוהה יחסית עם אופי סטארטאפי (משהו חדשני ולא ענייניי צ'י קונג שנלעסו ונדושו אין ספור פעמים) תוכל למצוא דוקא ברמת מאמרים של מורים לצ'י קונג שכתבו מתוך תובנות וניסיון עבודה בשטח. המלצות : 1. אם פנית לפורום כאן אז תוכל לראות שישה מאמרים שכתבתי, הם מופיעים כאן מימין (תגלול מעט למטה) .תלחץ על תמונה ותקבל מאמר. 2. מאמרי סיני הראל - מנהל את מגמת הצ'י קונג במכללת וימגייט.מאמרים מענינים מאד. אני מצרף קישור למדור המאמרים באתרו האישי שמאוחסן באתר מכללת וינגייט. http://chikong.wincol.ac.il/papaerb.htm 3. מאמרי אורי אלישר - מומחה לרפואה סינית , דאן 2 בקרטה , מתרגל ותיק בקונגפו. קישור לבלוג האישי שלו "כוונה" . תוכל לראות שם מימין קישורים למאמרים וכן תסתכל בארכיון הבלוג. אוצר ענקי של מאמרים עמוקים ומרתקים בענינים שסביב הצ'י קונג הטיפולי. http://www.notes.co.il/elishar/ 4.מאמרי אהד קדם , מורה ותיק ורב יוזמות לצ'י קונג וטאי צ'י. גם מאמריו מענינים ומעוררי מחשבה http://www.qigong.co.il/qigong_art.html עכשיו אתה לא יכול להתלונן שאין לך חומר מקורי ומקצועי בעברית שמציג גישות שונות לענין הצ'י קונג הטיפולי :) בברכה - גרשון קום

12/03/2009 | 21:10 | מאת: פנינה

גרשון, אני נהנת לקרוא את הכתבות שלך והמלצותיך. מכל מלמדי השכלתי. שבת שלום ובריאות שלמה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה