שילוב טיפול בתנועה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/11/2008 | 17:05 | מאת: ראול

כפסיכולוג קליני אני מתענין לאחרונה באפשרות של שילוב טיפול תנועתי בעבודה שלי כפסיכולוג עם חלק מהפציינטים שלי . אני מעונין לקבל הדגמה מהשיטה הזו ולשמוע ממטפלים בתנועה על ניסיון העבודה שלהם . רצוי מהסביבה של זכרון יעקב וקיסריה שם אני מתגורר ועובד.

22/11/2008 | 19:40 | מאת: אברבנל גיא

שלום ראול כדי לקבל הדגמה מהשיטה אתה יכול היכנס לאתר Youtube ולהקליד Qigong או Chi kung ותקבל אינסוף סרטונים על השיטה. ברצוני לציין כי ישנם המון סוגים של צ'י קונג. בהצלחה אברבנל גיא http://taiji.250free.com

22/11/2008 | 21:08 | מאת: ראול

תודה לך אברבנל גיא על הצעתך אך אני מעונין להתעמק בצורה רצינית בנושא ולפגוש קולגות מתחום הטיפול בתנועה. הצעתך אינה יכולה להחליף יעוץ מקצועי והתרשמות יסודית שלי משיטת טיפול בתנועה. אשמח לקבל הצעות נוספות מבעלי נסיון בתחום .

שלום ראול - אימוץ הצ'י קונג גם על ידי פסיכולוגים כשיטה טיפולית - תופס יותר ויותר. ציינתי בעבר כאן באחת ההודעות , שבלימודי צ'י קונג טיפולי בוינגייט למדו שם גם פסיכולוגים ואף רופא פסיכיאטר . כמו כן בשבוע שעבר פגשתי בחדר המורים של וינגייט , מרצה שהוא פסיכולג במקצועו שבהחלט מצא ענין רב גם הוא בשילוב טיפול תנועתי . לענין בקשתך :אם אתה מעונין להשקיע נסיעה של עשר דקות מזכרון יעקב לפרדס חנה - כרכור, אז תוכל מידי יום שליש בערב לפגוש אותי שם במרכז התנועה "קנגרו בתנועה" , לשאול ולהתענין וגם להשתתף ולחוות צ'י קונג תנועתי ומשפיע. אתה מוזמן ! בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה