לימוד בסיסי ביותר של צ'י קונג-יעוץ

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

26/10/2008 | 05:52 | מאת: ורדה

אשה בת 51 כבדת משקל מצב הזנחה ממושך יציבה לקויה כושר ירוד ביותר התחלת אימון הליכה מתיחות ותרגילי כוח. נראה לי שיש פיספוס בפעילות גופנית שאין בה תובנות פנימיות של הבנת הגוף והנעשה בו וההשפעות המשתמעות ,וכן ישלי צורך בפיתוח קשב פנימי ומודעות עצמית של גוף נפש תוך התחלה להחזרת הגוף למצב נכון ובריא אשמח לשמוע את דבריך וכן אם אתה מלמד גם בהוד השרון או הסביבה תודה מראש ורדה

26/10/2008 | 20:05 | מאת: צחי שוחט

היי ורדה אני מלמד צ'י קונג בהוד השרון בבית בספרי "בית הספר לקונג פו עגור לבן". במידה ותרצי התקשרי אליי למספר : 09-7416199 ונוכל להבהיר את מטרות הלימוד וכוונותייך. בהצלחה צחי שוחט

צחי להזכירך שאסור כאן פירסום בוטה וגלוי . יחד עם זאת לצד תשובות תכניות ניתן להוסיף בסיום את כתובת האתר האישי. בהזדמנות זו ברכות לעשור לבית הספר שלך http://www.pakhokpai.co.il/ :) רק טוב - גרשון

שלום ורדה - היטבת להגדיר את תמונת המצב בה את נמצאת והיטבת להגדיר את המטרות אליהן את שואפת. מה שנותר זה לגשת לשלב הפרקטי.... מנסיון אישי , כתלמיד וכמורה לצ'י קונג אני יכול לומר לך שאין כמו צ'י קונג תנועתי להגביר מודעות לתהליכי גוף-נפש. אלא מה ? קיימים מגוון סגנונות , מגוון גישות של מורים; ואין סגנון צ'י קונג אחד דומה למשנהו..... מה שזה אומר שצריך לחפש את המורה המתאים ולא בהכרח שחוג צ'י קונג בפינת הרחוב ליד מקום מגוריך הוא אכן צ'י קונג יעיל עבורך ואולי כן ..... צריך לנסות , לחפש ובסוף למצוא. בהצלחה בדרכך החדשה . לשאלות והבהרות נוספות אשמח לסייע ולעזור. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה