בייבי בלוז

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/09/2008 | 08:55 | מאת: דורון

אני מחפש פעילות לאישתי עם בעיית בייבי בלוז אחרי הלידה של הבן השני שלנו יש מצב שתרגילים בצ'י קונג יעזרו (פעם היא עשתה יוגה ולא רוצה לשמוע על זה כרגע). יש מצב מבחינתינו לשיעורים פרטיים .מה העלויות?

שלום - בחירה נכונה ! צ'י קונג ! תירגול נכון בצ'י קונג עשוי לסייע לאשתך לעבור את תקופת הבייבי בלוז הלא נעימה, בהצלחה משתי סיבות : א. אימון נכון בצ'י קונג אמור לסייע למנוע החמרה ולהקל במשהו את תופעת הכאוס ההורמונלי שתוקף את אשתך לאחר הלידה וכן לאזן את הכאוס הרגשי ; שתי תופעות הגורמות לתופעת הבייביי בלוז. ב. כמו כן אימון נכון בצ'י קונג אמור לסייע לאשתך להתגבר על הדיכדוך / דכאון קל המאפיין את תופעת הבייבי בלוז. כמו בכל תחום גם כאן חשוב לבחור את המורה המתאים לצ'י קונג, בכדי להבטיח יעילות התירגול מול תופעת הבייבי בלוז. לגבי השאלות האחרות אתה מוזמן להקליק על התמונה שלי משמאל להתקשרות אישית לקבלת הכוונה והמלצות. מזל טוב ושנה טובה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה