יציבה רפוייה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/09/2008 | 19:36 | מאת: אמא של קרין

בתי (23) מאובחנת כבעלת יציבה רפוייה עד כמה טיפול בתנועה בשיטה שלך יוכל לעזור כאן אם בכלל

שלום – בפעם האחרונה שטיפלתי במקרה של יציבה רפויה Relaxed Posture , הטיפול שילב אימוני צ'י קונג תנועתי; במטרה להגביר את המודעות לעבודה אינטגרטיבית של הגוף ולארגן מחדש דפוסי תנועה; ובנוסף פגישות של המטופל עם פיזיותרפיסט (ספורט) , במטרה לחזק שרירים רלוונטיים הנחוצים לשיפור היציבה הרפוייה. התוצאות היו חיוביות מאד. בברכה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה