שאלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

01/09/2008 | 23:51 | מאת: יעל זומר מטפלת שיאצו

גרשון האם מומלץ צ'י קונג טיפולי לאדם (מטופל שלי) שסובל מקרע גידי מסובב הכתף בגלל מאמצים בעבודה פיזית ?

שלום - מותר בשלושה תנאים : 1. רק לאחר איחוי הקרע. 2. באישור הרופא המטפל. 3. והכי חשוב: רק אם מטפל בצ'י קונג טיפולי מבין את מורכבות הבעיה; כי לא רק שהיא מורכבת אלא גם עדינה מאד. (לא יודעים - לא נוגעים !). בברכה - גרשון קום

04/09/2008 | 10:32 | מאת: צחי שוחט

שלום יעל. למה כוונתיך "צ'י קונג טיפולי- צ'י קונג בו המטופל מתרגל תרגיל מסויים, או צ'י קונג בו המטפל עובד על המטופל באמצעות צ'י קונג בזמן שהמטופל פסיבי? צחי שוחט.

04/09/2008 | 13:05 | מאת: יעל זומר מטפלת שיאצו

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה