לימודי רפואה סינית וצ'יגונג טיפולי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

24/06/2008 | 16:26 | מאת: מתענינת

היי אני מחפשת לשלב במקום אחד לימודי רפואה סינית כלימודי תעודה ולימודי צ'יגונג טיפולי גם כתעודת ממטפל . אשמח לקבל להמלצות והפנייות

24/06/2008 | 22:54 | מאת: אילן

מתעניינת יקרה המרכז ללימודי צ'י קונג הגדול בארץ נמצא במכללת וינגייט. קיים כבר שמונה שנים מאז הווסדו הלימודים יום בשבוע למשך שנה (או שנתיים) לבחירתך כוללים לימודי רפואה סינית עם הכשרה כמורה ומטפלת בצ'י קונג תוכלי להפגש עם צוות ההיגוי ומנהל המגמה ביום פתוח ב- יום שישי ה-11.07.08 בין השעות :00 - 12:30 לפרטים נוספים באתר המגמה http://chikong.wincol.ac.il/clips.htm אילן

25/06/2008 | 07:39 | מאת: מתענינת

אילן, נשמע מענין .יש אצלכם גם לימודי רפואה סינית לתעודה ? אני מחפשת לימודי רפואה סינית וצ'י קונג שני המקצועות לתעודה תחת קורת גג אחת .

שלום - 1. מה שאני מבין זה שכיום יש שני מקומות שם ניתן להתמחות בטיפול בשיטת צ'י קונג טיפולי. הכוונה למכללת וינגייט ומכללת ברושים ; ואילו בשאר המקומות אם יש אפשרות לתירגול צ'י קונג אז מדובר בקורסי העשרה שאינם מעניקים הבנה עמוקה וכלים טיפוליים בצ'י קונג ובודאי לא תעודה מוסמכת...... וינגייט וברושים מרוויחים מכך כי ככל הידוע לי לאחרונה חל ביקוש ללימודי צ'י קונג טיפולי. אם טעיתי במסקנה אז תקנו אותי. 2. גולשת המכונה כאן "מתענינת" עם יוד אחת (שתי הודעות ראשונות באשכול) שלחה לי מייל עם פרטיה האישיים ומבקשת למען הסדר הטוב להסב את תשומת לב הגולשים שהיא לא המתעניינת עם שתי היודים המופיעה בהמשך האשכול..... שתדעו ! בברכה - גרשון קום

29/06/2008 | 14:37 | מאת: דגנית 44

למתעניינת שלום אני סיימתי שנה ראשונה של כמה מקצועות מתוכם הצ'י קונג ורפואה סינית אצל מורים מצויינים ב:"מכללת אלימה" שבאור הגנוז ליד מירון (קרוב לצפת) בתנאי שאין לך בעיה שהמוסד הוא דתי שמוריו הם חוזרים בתשובה שלמדו במיטב בתי הספר לרפואה סינית הלימודים מוכרים והתעודה מוכרת יש אתר באינטרנט והטלפון לפרטים נוספים 046750795

תודה ובהצלחה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה