חוג טאי צי בראשון לציון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

26/05/2008 | 13:04 | מאת: אריה

אני בן 67 וסובל מבעיות בריאות רבות . הרופאה שלי המליצה להצטרף לחוג טאי צי כדי להתגבר על בעיות חוסר שיווי משקל מהם אני סובל . האם באמת הצטרפות לחוג יכולה לעזור לי ? האם יש חוגים מתאימים בראשון ? אריה

שלום אריה- שלחתי לך תשובה אישית בדוא"ל בהתאם לענינך האישי; כפי שפירטת אותו במייל ששלחת לי. שים לב שהמייל הגיע אליך. ככלל אני ממליץ על פעילות צ' קונג יותר מאשר פעילות טאי צ'י כפעילות משקמת ומעצימה. בברכה - גרשון קום

12/10/2008 | 12:22 | מאת: דויד

שלום לכם אני מעוניין להשתתף בחוג לטאי צ'י אבקש לדעת היכן מתבצע החוג ופרטים בכלל תודה דויד

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה