לימודי טיפול בתנועה מתעניינת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/08/2019 | 23:11 | מאת: אלונה

היי מחפשת קצת יותר הרחבה בנושא מה בדיוק לומדים שם? אותי מאוד מעניין לדעת אם השיטה עוזרת לילדים עם בעיות רגשיות האם זה עוזר לאנשים עם פוסט טראומה ואם באופן כללי זה יכול להחליף פיזיוטרפיסט לילדים ? או מרפא בעיסוק? לילדים כמו ששמת לב הכיוון הוא בעיקר ילדים ופוסט טראומה... האם השיטה עובדת שם מאוד מסקרן אותי לדעת

שלום מסלול לימודיי תנועה טיפולית S.S.D עוסק בקשר שבין שפת הגוף להיבטים מנטליים ותפקודי שלד. במטפל התנועתי לומד כיצד להנחות את המתרגל להשגת תירגול יעיל שישפיע על שני היבטים אלה. המטפל התנועתי יכול לטפל בכל גיל עם יכולת קוגניטיבית להבין את הנחיות המטפל ולחקות אותו. כלומר ילדים מגיל 4 ועד צעירים בני 120. עוד חומר לעיון על מסלול לימודים זה שלחתי כקישור לנייד שלך. בברכה גרשן קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה