היכן לומדים את לימודי צ'י קונג וטאי צ'י ?

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

09/08/2005 | 09:26 | מאת: ריקי

שלום רב, שמי ריקי, ואני רוצה מאוד ללמוד את לימודי צ'י קטנג וטאי צ'י . ברצוני לדעת היכן אפשר ללמוד לימודים אלו מכדי שיתאפשר לי לעסוק בכך ולהיות מוסמכת להעביר שיעורים. בכבודרב, ריקי

שלום ! הופס.......רגע לפני שאני הולך ראיתי את שאלתך . מומלץ לבדוק במספר מקומות . תתחילי עם וינגייט ,ליד נתניה , טלפון - 09-8639233 09-8639261 בהצלחה !

09/08/2005 | 12:59 | מאת: אורי

את מוזמנת לנסות לימודיי טאי צ'י וצ'י קונג במרכז חווא טו http://www.huatuo-israel.com אשמח להוסיף פרטים במייל ori_i בוואלה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה