אימון פיזי ואימון מנטלי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/03/2019 | 09:23 | מאת: רני גבע

לא בטוח שזה הפורום הנכון.בכל מקרה אנסה ואשאיר כאן שאלה מהוא אימון מנטלי ומהו אימון פיזי והאם הם משלימים אחד את השני

שלום קיימים שני סוגי אימון מנטלי שהם משלימים אחד את השני. א. אימון לשיפור היכולת המנטלית מול הגורמים מולם יש צורך להתמודד. ב. אימון מנטלי הוא גם אימון מחשבתי של הסיטואציות של הטכניקה הנדרשת לביצוע ברגע אמת. אימון פיזי הוא אימון ביצועי לשיפור הטכניקה הנדרשת. הדברים אמורים לגבי הכנת מתחרים לתחרויות ספורט או הכנת כל אדם לסיטואציה מרתיעה מבחינתו; אותה הוא צריך לצלוח. וכן אימון לשיפור מיומנויות נדרשות. התרגול התנועתי עוסק גם בתחום זה. מצורף כאן למטה קישור למאמר בנושא. בברכה גרשון קום קישור: http://gershon-kum.blogspot.com/2016/09/blog-post_22.html

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה