צ'י קונג אקטיבי צ'י קונג ספורטיבי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

12/11/2017 | 13:48 | מאת: מייקל ג.

ראיתי שיש דבר כזה שנקרא צ'י קונג אקטיבי וצ'י קונג ספורטיבי. זה סגנון מודרני ברוח הקיק בוקס או משהו מסורתי כמו הסגנונות האחרים. למה הכוונה ?

שלום. הכוונה לתרגול צ'י קונג בדגש על הפעלת המפרקים הסנוביליים בכל מישורי התנועה האפשריים; תוך ניצול מכסימלי של טוח התנועה. ובנוסף - תרגול שיש בו מרכיבים מודגשים של מתיחת שרירים יעילה. זאת - בניגוד לצ'י קונג בסגנון רך שמטרתו הנעה ללא דגש על הפרטים הנ"ל. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה