מה האבחנה והטיפול הנכון?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/10/2011 | 08:30 | מאת: ליאת

בעלי,50,עבר אירוע מוחי ב4.10.11.(הקיא המון,איבד הכרה) אושפז בנוירולוגיה.בCT מוח=היצרות בעורק הורטברלי ימני 50-60% ללא משמעות המודינאמית.בMRI בפרוטוקול דיפוזיה=לא הדגים איסכמיה כלל..הרושם של אירוע סיכמי ללא השארת חותם והומלץ טיפול שמרני מאשר צינטורי. כ ב7.10. חש ירידה בשמיעה אוזן ימין ושוב אושפז במח' א.א.ג שם טופל בסטרואידים במשך שבוע ואינהלציות קרבוגן.בבדיקת שמיעה חוזרת ללא שינוי משמעותי מבדיקה ראשונית.OAE מימין שלילי.הוחלט על הזרקת סטרואידים ישירות לאוזן במהלך האישפוז סבל מסחרוחורות וכאבי ראש.שוחרר ב16.10.11. ב 18.10.11 איבד הכרה ושוב אושפז בפנימית בשל ברדיקדיה 43 לח"ד123/43.כאב ראש וסחרחורות.הופסקו:נורמלול 50,רמפריל 2.5 דיזותיאזיד 25 הורד לחצי ושומרים לח"ד של 150 כרגע.ממשיך פלוויקס ואספירין,ליפיטור ואגיסרק 3 פעמים ביום.ברקע,יל"ד,חוסר B12'מעשן כבד(1.5 קופסא במשך 30שנה,היפרליפדמיה.מה הבדיקות הדרושות,מה הכיוון,האבחנה והטיפול הנכון? מי המחלקה המתאימה במצב זה? לא רוצה לחכות לאירוע נוסף!!! תודה רבה!!!

שלום מסתמן שהכל מכוון לבעיה באוזן הפנימית ואיבר שיווי המשקל. ממליץ לפנות למומחה לאף אוזן גרון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם