היום אכלתי שעה לפני אימון ספינינג

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/01/2018 | 19:57 | מאת: חני

היום אכלתי שעה לפני אימון ספינינג צהריים לאפה עם שווארמה וצ'יפס , ובשיעור ספינינג עמדתי למות לא יכולתי לנשום, היה לי כל הזמן דקירות בחזה ונתפס לי הצד וכל האוכל עלה לי ועמדתי להקיא. לא יכולתי בכלל לדווש ולעשות עומס בגלל האוכל הכבד שאכלתי. כל האימון נהרס לי. זה אשמתי שאחרי האוכל שהרגשתי מפוצצת לא הקאתי! אם הייתי מקיאה אז הייתי יכולה לעשות ספינינג. אפילו הליכון לא יכולתי לעשות בגלל כל האוכל שעלה לגרון. פעם ראשונה בחיים שזה קורה לי שלא יכולתי בכלל לזוז ולנשום בגלל אוכל. אכלתי ממש בכוח זה היה מלא אוכל לאפה ענקית עם חומוס וטחינה וסלטים עם שווארמה וצ'יפס. ולאחר שעתיים הלכתי לספינינג ורציתי למות מהחנק והאוכל שעלה לי לגרון. ממש סיוט היה לי. כמו יום גיהינום. עכשיו גם השמנתי גם הבטן התנפחה וגם הפסדתי אימונים בחדר כושר כי בחוץ גשם וקר ואי אפשר לעשות הליכה בחוץ בכלל. איזה עצבים זה. ממש נורא. אסון. אכזבה. איך אפשר להקיא את מה שאכלתי בצהריים? מדוע לא יכולתי להתאמן היום לאחר האוכל? האם זה אומר שאסור בכלל לאכול לפני אימון? כמה שעות לפני אימון אסור לאכול? שאני אדע להבא לא לחזור בחיים על הטעות הזאת.

28/01/2018 | 11:04 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לזה שאכלת בכח או לזה שלא הרגשת טוב באימון. ובכלל , מה פתאום את חושבת להקיא? האם את סובלת מהפרעת אכילה? אז ככה, בהנחה שלא מדובר בהפרעת אכילה: לאכול עד השובע, לא יגרום לתחושות כלכך נוראיות, ואם זאת, עדיף לאכול עד שעתיים לפני אימון אם הוא אינטנסיבי. וספינינג הוא אימון אינטנסיבי. אולי צריך לדבר על הקשר שאת עושה בין מה שאכלת, לאימון שאת בוחרת. האם את בוחרת אימונים לפי כמות האוכל שאת אוכלת? ואם את מחפשת פתרונות של בולימיה, מחלה, הפרעת אכילה, זה לא המקום. אולי כדאי שתבואי לדבר איתנו ונעשה קצת סדר בחשיבה שלך? משהו לא מסתדר בתמונה שאת מתארת. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה