השמנה בלי הפסקה בטירוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/11/2017 | 14:23 | מאת: דנה

בעקבות גבס ברגל אני לא יכולה ללכת ברגל בכלל מרותקת בבית בספה עם רגל מורמת לפני הגבס הלכתי בכל יום 20 קילומטרים ברגל ועשיתי חדר כושר בכל יום 4 שעות שרפתי רק מהספורט בכל יום 2000 קלוריות וגם לא הצלחתי לרדת גרם המשקל עכשיו עליתי עד עכשיו 11.5 קילו בדיוק בגלל שאני לא יכולה לעשות פעילות גופנית בגלל הניתוח והגבס ברגל. איך אני ארד ככה במשקל שאני לא יכולה ללכת ברגל בכלל? כל דבר קטן שאני אוכלת אז אני משמינה ישר הבטן מתנפחת ואני עולה במשקל! רק בבוקר אני רגילה לאכול מעל 2000 קלוריות אני רגילה לאכול מלא מלא למרות כל הספורט שעשיתי 7 ימים ביום התאמנתי ונשארתי באותו משקל 2 ו-3 קילו למעלה. לא הייתה ירידה במשקל בכלל. אם שרפתי ביום רק בספורט 2000 קלוריות וקלוריות בסיסית במנוחה נגיד 1000 קלוריות אז זה 3000 קלוריות אכלתי ביום 3000 קלוריות ולפעמים 4000 קלוריות בכל יום. אז עכשיו יש 2000 קלוריות בעודף ואני אוכלת כרגיל עכשיו בין 3000 ל-4000 קלוריות ביום ואני עולה במשקל ככה בצורה מטורפת. אז כמה קלוריות אני צריכה לאכול עכשיו על מנת לרדת במשקל? בבית אני תמיד רעבה זה בעיה קשה קשה. איך אני אצא מהסיוט הזה של ההשמנה הזאת והחוסר פעילות?

26/11/2017 | 11:53 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ההודעות שלך בפורום לא יכולים לקבל מענה. מקצועית, אני מבקשת ממך לפנות לטיפול בהקדם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה