למרות כל המאמצים, לא מצליחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/10/2017 | 07:57 | מאת: י.ר

שלום, מזה כשש שנים עשיתי שינוי בהרגלי התזונה והתחלתי פעילות גופנית באופן שגרתי. רזיתי 17 קילו והתייצבתי לפני שנתיים. אני אוכלת מאוד בריא, יש לי תפריטים שנבדקו לפי חלוקה של פחמימות, שומנים וחלבונים נכונים ואני לא עוברת את ה 1400 קלוריות ביום(בת 53, 165סמ). אני גם שוחה וגם עושה אימוני כוח, 5 פעמים בשבוע. למרות הכל, התיצבתי על 73 קילו ואין לי מושג מה עוד אפשר לעשות. אשמח לעצה. תודה מראש

16/10/2017 | 11:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תמיד רוצים להמשיך לרדת. רזית 17 ק"ג!!!!! את שומרת עליהם!!!!! אחרי ירידה כזו, פיזיולוגית, הגוף עוצר. אני לא חושבת שאת עוד צריכה לרדת. הרבה יותר חשוב כרגע לשמר את ההישג. טבלאות המשקל הן לא המדד להצלחה. תמשיכי את מה שאת עושה, והגוף יגיב ( אם יגיב) בזמן שלו. הדגש הוא, בזמן שלו. אם תנסי לזרז את התהליך, את עלול להכשיל את עצמך ולעלות הכל בחזרה. למרות שאנחנו רוצים להגיע למטרה מסויימת, בקצב שאנחנו מחליטים עליו, זה לא עובד פיזיולוגית. תני לגוף שלך לעבוד. עכשיו שאת כבר מיוצבת במשקל אפשר להתחיל לבדוק איכות חיים עם אוכל ואולי הרחבת התפריט. את הצלחת!!

16/10/2017 | 17:10 | מאת: י. ר

תודה רבה! תשובתך מאוד מעניינת ומעודדת!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה